EVERY RULE I HAD YOU BREAKIN'

Hej på er!
Har ju lovat att bara blogga när jag har något att säga! Har haft en egen liten foto-shoot (säger man så?) idag med mig själv. Har blivit så inspirerad av Angelica Blick och Bambi Northwood-Blyth's stora ögonbryn att jag nu själv gått och köpt mig en ögonbryns penna, så jag kan fylla i mina själva lite! För .. 1 år sen kanske? skulle jag hellre dö än att ha tjocka ögonbryn! Sorligt. Men jag får se det som något bra att jag numera är lite öppen för saker som jag tidigare var "allergisk" mot ;-)

När jag var på KICKS igår och frågade efter en ögonbrynspenna och lite hjälp så visade dom mig olika "skuggor" istället, som var typ svarta? Såg ut som en häxa efteråt! Så ska man stå där och se glad ut och ba "hehe, jag måste tänka lite på det.." Not? Ville ha en i samma färg, så jag bara kan fylla i lite. Så säger dom "ne, dom får ju inte bli för mörka heller.." , ne varför gör du mig till en halloween häxa då? (tänkte jag) suck. nu är det uppklarat iaf! Tänkte Lml, skulle få något att skratta åt. ;-)


Kommentarer
Postat av: jeanette

hahahaa du visste att ja skulle skratta! halloween häxa haha.Nja tjocka ögonbryn e inge för mig i alla fall.. dom blir buskiga o står åt alla håll o kanter.. dom måste tämjas! O mörka e dom redan. Har dock köpt blekmedel som man kan ha i ansiktet! Dock vet ja inte om ja vågar färga ögonbryna.. kanske jag ser ut som en albino i fejset?

2011-01-30 @ 22:41:56
URL: http://jeanet.blogg.se/
Postat av: Julia

Vilka skor menar du? Antar att du känner igen Conversen. Skorna med fransar kommer från Minnetonka och flipflopsen är från Havianas. Hoppas du fick det svar du väntade dig! :)

2011-01-31 @ 16:37:55
URL: http://amilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0